pondělí 9. června 2014

Interiér bytu - Odolená Voda

Obrátili se na mne mladí manželé, že by potřebovali pomoci se zařízením svého prvního bytu. Byt se nacházel v novostavbě bytového domu v obci Odolená Voda. Přestože v něm původní majitel bydlel jen chvíli, stačil v něm napáchat řadu šíleností - např. místnost ložnice vymaloval svítivě zeleně a to (podržte se) včetně stropu. Fotografii vám přikládat nemusím, abyste pochopili, že to není úplně vhodné, všecno bylo rázem zelené, jak se ta barva na všem odrážela. Bylo tedy nutné především zvolit vhodné barvy.

Dalším prohřeškem byla příliš obrovskýá kuchyň, která zasahovala více než do poloviny pokoje a byla to spíš kuchyň než obývací pokoj. Kuchyňskou linku jsme společně s kuchyňským studiem Gorenje po rozebrání předělali do menší varianty a přestože jsme využili všech skříněk, kuchyň byla menší a útulnější. Bylo nutné pořídit jen novou pracovní desku.
Ostatní zařízení jsme už vybírali podle přání a představ nových obyvatel. Pohovka od českého výrobce Polstrin, židle a stůl též česká výroba - firma Ton. Koberec jsme vybrali u prodejce Bakero. Doplňky a osvětlení si už vybírali noví majitelé sami. Byt nyní působí velmi příjemně, útulně a elegantně.

Realizace září 2007

Žádné komentáře :

Okomentovat